fbpx

Un nou concept în domeniul medical

Clinica Promed Brașov reprezintă un concept nou în domeniul medical din Brașov, oferind pacienților servicii bazate pe profesionalism, răbdare, empatie și respect.

Clinica Promed oferă servicii medicale pentru următoarele specialități:

Suntem sprijiniți de o echipă medicală bine pregătită, cunoscută și apreciată în domeniul medical din Brașov, tânără și empatică, al cărei principal scop este grija pentru pacient.

În activitatea noastră de zi cu zi folosim aparatură de ultimă generație care ne ajută să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, ne facilitează accesul la ultimele noutăți în domeniul medical și ne oferă posibilitatea de a executa un act medical complet.

Misiunea noastră este să oferim servicii medicale competitive, la un nou standard de calitate, profesionalismul și perfecționarea continuă fiind obiectivele noastre prioritare.

Empatia față de pacient, atenția și grija deosebită pe care le manifestăm în relația cu pacienții noștri sunt doar câteva dintre valorile care ne ghidează în activitatea de zi cu zi.

Mai multe despre noi

Clinica Promed Brașov

Ești în siguranță în Clinica Promed Brașov!

Misiune

Promovăm sănătatea prin servicii medicale primare și de prevenție, educare și tehnologie de ultimă generație, având în centru pacientul.

Viziune

Clinica Promed este furnizorul de servicii medicale pe care pacienții, personalul și colaboratorii îl vor alege din convingere. Vom realiza această viziune prin a ne angaja către o cultură a integrității, responsabilității, siguranței și a serviciilor medicale bazate pe empatie și excelență.

Valori

Empatie – Nouă ne pasă de oameni. Le înțelegem problemele de sănătate și îi tratăm cu implicare și profesionalism.

Confort și siguranță – Acordăm atenție deosebită experienței pacienților clinicii și normelor de igienă. Respectăm intimitatea și protejăm confidențialitatea datelor personale.

Profesionalism – Echipa noastră respectă cele mai înalte standarde de profesionalism, etică și responsabilitate personală.

Accesibilitate – Creăm pentru pacienții noștri programe bazate pe valori financiare care să acopere un câmp cât mai larg de posibilități materiale.

Vă așteptăm cu drag la Clinica Promed Brașov!