fbpx

Slide Slide Clinica Promed Brasov Alergii la histamină Intoleranța Slide Clinica Promed Brasov urologie de tract urinar Infecțiile Slide Clinica Promed Brasov vitamina D (1) Vitamina D3 Slide Clinica Promed Brasov ginecologic Consult Slide Ecografie abdominală Slide Clinica medicala Promed Brasov Un nou concept în domeniul medical Slide esti-in-siguranta-in-clinica-promed-brasov Ești în siguranță în clinica Promed Brașov Slide Echipa Promed Brașov Slide Tehnologie de ultimă generație Slide Clinica-Promed-Brasov-ortopedie reumatoidă Poliartrita

Despre noi

Clinica Promed Brașov

Ești în siguranță în Clinica Promed Brașov!

Misiune

Promovăm sănătatea prin servicii medicale primare și de prevenție, educare și tehnologie de ultimă generație, având în centru pacientul.

Viziune

Clinica Promed este furnizorul de servicii medicale pe care pacienții, personalul și colaboratorii îl vor alege din convingere. Vom realiza această viziune prin a ne angaja către o cultură a integrității, responsabilității, siguranței și a serviciilor medicale bazate pe empatie și excelență.

Valori

Empatie – Nouă ne pasă de oameni. Le înțelegem problemele de sănătate și îi tratăm cu implicare și profesionalism.

Confort și siguranță – Acordăm atenție deosebită experienței pacienților clinicii și normelor de igienă. Respectăm intimitatea și protejăm confidențialitatea datelor personale.

Profesionalism – Echipa noastră respectă cele mai înalte standarde de profesionalism, etică și responsabilitate personală.

Accesibilitate – Creăm pentru pacienții noștri programe bazate pe valori financiare care să acopere un câmp cât mai larg de posibilități materiale.