fbpx

Accesarea site-ului clinicapromed.ro presupune acceptul dumneavoastră cu privire la clauzele stipulate.

Acest site este administrat de Clinica Promed S.R.L., cu sediul în Brașov, Str. De Mijloc nr. 132, Spatiul H, județul Brașov, având numărul de ordine la Registrul Comerțului J8/1033/2020, CUI 42637441. Cont bancar RO33BTRLRONCRT0556027701, deschis la Banca Transilvania, reprezentată legal de domnul Bogdan Rotaru – Manager, în calitate de beneficiar, denumit în cele ce urmează “BENEFICIARUL”. În calitate de proprietar al website-ului clinicapromed.ro, beneficiarul își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugam să vizitați periodic această secțiune.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului clinicapromed.ro, respectiv date, imagini, texte, grafică, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezintă proprietatea Clinica Promed S.R.L. Acestea sunt protejate de legea privind protecția drepturilor de autor. Informațiile și materialele folosite în acest site sunt rezervate de Clinica Promed S.R.L. Folosirea oricărui text, imagine, material, fișier sau obiect de construcție din acest site în alte scopuri decât cele necomerciale și cele specificate în site, fără acordul scris al Clinica Promed S.R.L., este interzisă. Toate acestea sunt protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Utilizarea oricărui element dintre cele menționate anterior, fără acordul prealabil al deținătorilor de drept, va fi pedepsită conform legislației în vigoare.

Condiții de utilizare

Prezentul site, împreună cu ansamblul informațiilor conținute, este furnizat ca atare, în măsura disponibilității, fără existența unei declarații de garanție sau aprobare, explicită sau implicită. Clinica Promed S.R.L. nu garantează că website-ul, serverele pe care acesta este găzduit sau e-mail-urile trimise de reprezentanții săi nu conțin viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește site-ul pe propria sa răspundere, Clinica Promed S.R.L. fiind exonerată de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului, respectiv de informațiile utilizate de pe site.

Nu garantăm că utilizarea acestui site va fi neîntreruptă sau fără erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor termeni și condiții, în măsura maximă admisă de lege, nu vom fi responsabili pentru funcționarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la întreruperea sa.

Garanții și limitări

Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește condițiile de comunicație ale utilizatorilor, inclusiv starea de funcționare a computerului personal. Mai mult decât atât, printre informațiile publicate pe site nu se regăsește niciuna care să facă trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului și site.

Accesarea site-ului clinicapromed.ro se face exclusiv prin voința dumneavoastră. Clinica Promed S.R.L. nu se face răspunzătoare de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor sau a informațiilor de pe site. Nu acordăm niciun fel de garanție referitoare la conținutul și utilizarea acestui site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării paginilor ce compun site-ul. Serviciile și produsele prezentate pe site pot suferi ajustări de preț.

Pentru a primi o ofertă clară, vă rugam să contactati unul dintre reprezentanții Clinica Promed S.R.L. sau să completați formularul disponibil pe site. Clinica Promed S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment datele de pe site, în funcție de schimbările ce au loc cu privire la serviciul/serviciile oferit/e. Clinica Promed S.R.L. nu declară, nu garantează, nu aprobă și nu își asumă niciun fel de responsabilitate în ceea ce privește site-urile externe care conțin link-uri către acest site. Niciun site extern pe care-l vizitați ca urmare a accesării unui link de pe clinicapromed.ro nu se află sub verificarea și controlul Clinica Promed S.R.L. Vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe răspunderea dumneavoastră.

Securitate

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea și/sau copierea de informații cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea acțiuni vor fi pedepsite conform legii.

Legislație

Termenii și condițiile de folosire se supun legislației romane. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul Clinica Promed S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, conflictul va fi soluționat de instanța judecătorească competentă de la sediul social al administratorului site-ului, în conformitate cu legile române în vigoare.