fbpx

Psihiatrie

Psihiatria este specialitatea medicală dedicată diagnosticului, prevenirii și tratamentului tulburărilor psihice. Acestea includ diverse inadaptări legate de dispoziție, comportament, cunoaștere și percepții.

La Clinica Promed Brașov oferim consiliere, tratament și îngrijiri psihiatrice în regim ambulatoriu pentru adulți.

“Sănătatea este o stare de bunăstare fizică, mentală și socială completă și nu doar absența bolii sau a infirmității.”
– definiția Organizației Mondiale a Sănătății despre sănătate.

Dacă te simți neînțeles și mai trist decât de obicei, dacă te surprinzi întrebându-te: “Oare sunt bine? Îmi este frică să nu-mi pierd mințile”, dacă ți se întâmplă să auzi voci pe care alți oameni nu le aud sau să ai impresia că cineva te dirijează de la distanță, că îți vrea răul și te urmărește; dacă simți frică fără motiv, că ai obosit și că nu mai știi ce să faci sau dacă treci printr-o perioadă dificilă și ai nevoie pur și simplu de un sfat sau să te descarci, te așteptăm cu mare drag, pentru a găsi împreună o soluție, ca tu să fii mai bine, să fii “cum erai cândva “.

Tu nu ești sortit eșecului! Există balsam și pentru sufletul tău! 😊

Alte specialități medicale

Slide promed specialitati obstetrica ginecologie

Obstetrică-Ginecologie


În cadrul Clinicii Promed Brașov punem foarte mult accent pe prevenție, astfel toate pacientele sunt îndrumate să efectueze un control ginecologic cel puțin o dată pe an.
Slide

Urologie


Consultația de urologie este recomandată cel puțin o dată pe an pentru bărbații cu vârste peste de 40 de ani, iar pentru persoanele care au un istoric de cancer de prostată în familie chiar începând cu vârsta de 30 de ani.
Slide

Cardiologie


Cardiologia este o ramură medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cardiovasculare, printre care se regăsesc defecte cardiace congenitale, boala coronariană/cardiopatia ischemică, insuficiența cardiacă, bolile cardiace valvulare și tulburarările de ritm cardiac.
Slide

Chirurgie generală


În cadrul Clinicii Promed Brașov, practicăm intervenții chirurgicale de tipul: excizia leziunilor cutanate și subcutanate de dimensiuni mici sau medii, îndepărtare fire sutură, cura chirurgicală a unghiei incarnate, repararea plăgilor cutanate post-traumatice.
Slide

Ortopedie


Unele afecțiuni ale aparatului locomotor se pot trata fără intervenție chirurgicală, doar cu ajutorul exercițiilor fizice și al terapiei de recuperare. Alte afecțiuni necesită intervenție chirurgicală.
Slide

Geriatrie-Gerontologie

Specialitatea clinică geriatrie cuprinde aspecte medicale, sociale și psihologice în boli cronice și acute la vârstnici (deviația patologică de la îmbătrânirea normală)
Slide

Endocrinologie


Endocrinologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor care intervin asupra sistemului endocrin. In cadrul acestei specialitati medicale sunt investigate afectiunile tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale si tulburarile metabolismului calcic (osteoporoza, osteomalacia, etc.).
Slide


Gastroenterologie


Gastroenterologie este o ramură a medicinei se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor tubului digestiv (esofag, stomac, duoden, intestin subtire si gros) si a organelor anexe (ficat, vezica biliara, pancreas).
Slide

Hematologie


Hematologia este o ramură a medicinei interne care studiază sângele și sistemul hematopietic, precum și cauzele și etapele dezvoltării bolilor de sânge, depistarea, tratamentul și modalitățile de prevenție ale acestora.
Slide

Medicină internă


Medicina internă se ocupă de afecțiunile organelor interne (inimă, plămâni, ficat, tub digestiv, splina, sânge, rinichi, metabolism, articulații, schelet osos) și privește organismul ca un tot unitar .
Slide Clinica Promed Brasov Medicina generala

Medicină generală


Medicul generalist are un rol esențial în prevenție, consiliind pacientul pentru a avea un stil de viată sănătos. El poate diagnostica, trata și vindeca bolile, leziunile și alte deficiențe fizice și psihice.
Slide

ORL


ORL – OtoRinoLaringologia este specialitatea chirurgicală care diagnostichează și tratează afecțiunile nasului, gâtului și urechilor...
Slide Psihiatrie Clinica Promed Brasov

Psihiatrie


La Clinica Promed Brașov oferim consiliere, tratament și îngrijiri psihiatrice în regim ambulatoriu pentru adulți.
„Sănătatea este o stare de bunăstare fizică, mentală și socială completă și nu doar absența bolii sau a infirmității.”
Slide

Neurologie


Unele dintre afecțiunile pe care le tratează neurologul la Clinica Promed Brașov: boala Alzheimer, boala Parkinson, scleroza laterală amiotrofică (SLA sau boala Lou Gehrig, epilepsie, leziuni sau infecții ale creierului și măduvei spinării, neuropatie periferică, tremor etc.
Slide

Psihologie


La Clinica Promed Brașov oferim consiliere psihologică pentru toate vârstele, consiliere posttraumatică, anti-mobbing / anti-bullying și de cuplu.
În contextul pandemic actual, pentru persoanele adulte putem oferi și consiliere psihologică online.
Slide Clinica Promed Brasov Nutritie

Nutriție


La Clinica Promed Brașov, rolul nutriționistului este de a dezvolta strategii de nutriție centrate pe client, pentru a ajuta la obținerea și menținerea rezultatelor pozitive de sănătate.
Slide

Reumatologie


Reumatologia este o ramură a medicinei interne, care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu afecțiuni nechirurgicale ale aparatului locomotor.